Un film "Peaky Blinders" va fi lansat pe Netflix, iar Cillian Murphy, laureat al premiului Oscar, va reveni în rolul gangsterului Tommy Shelby, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Gigantul de streaming a confirmat vestea într-o postare pe X, fostul Twitter, marţi seară, alături de o fotografie a scenariului.

"Acesta este unul pentru fani", a declarat actorul irlandez Murphy, care va fi, de asemenea, coproducător al filmului.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Drama de succes a BBC, care a avut şase seriale din 2013 până în 2022, a urmărit viaţa unor gangsteri din Birmingham la începutul secolului XX.

Murphy a interpretat rolul principal pe toată durata serialului TV. "Se pare că Tommy Shelby nu a terminat cu mine", a comentat el. "Este o mare satisfacţie să colaborez din nou cu Steven Knight şi Tom Harper la versiunea cinematografică a filmului Peaky Blinders".

Fanii au reacţionat cu entuziasm la această veste.

"Tommy Shelby [are] întotdeauna un mod de a ne face să rămânem lipiţi de ecran", a scris un utilizator X. "Sunt atât de entuziasmată". "Abia aştept să văd mai multă acţiune cu Tommy Shelby! Peaky Blinders pe Netflix - mai bine de atât nu se poate", a scris altul.

Serialul a fost difuzat pentru prima dată pe BBC Two în septembrie 2013. A făcut trecerea la BBC One pentru cea de-a cincea serie în 2019, obţinând audienţe de peste cinci milioane de spectatori.

De-a lungul difuzării sale, au urmat o serie de premii, inclusiv National Television Awards, care sunt votate de public, şi un BAFTA pentru cel mai bun serial dramatic în 2018.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.