Tom Holland, interpret în „Spider-Man 4”, va juca în noul film al lui Christopher Nolan, informează The Hollywood Reporter. Filmul încă fără titlu urmează să ajungă în cinematografe în iulie 2026.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ca întotdeauna în cazul lui Christopher Nolan, povestea acestui film, primul de la triumful cu „Oppenheimer”, este ţinută secretă. Dar mai multe zvonuri au circulat pe reţelele sociale în ultimele săptămâni.

Potrivit unor publicaţii, filmul este despre un tată şi un fiu. Potrivit altor medii, ar putea fi, de asemenea, o poveste futuristă sau o poveste cu vampiri plasată în anii 1920.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Un lucru este sigur pentru moment: Matt Damon va fi în distribuţie. Actorul a apărut deja în filme regizate de Christopher Nolan în „Interstellar” şi „Oppenheimer”. Acestea au fost roluri scurte, dar memorabile.

Data de lansare în SUA a acestui film este vineri, 17 iulie 2026. Christopher Nolan îşi lansează filmele la această dată de mai mulţi ani.

Christopher Nolan pregăteşte acest film împreună cu studioul Universal, care a produs „Oppenheimer”. Acesta va fi primul său film fără Warner Bros, cu care a lucrat timp de două decenii înainte de a încheia colaborarea în timpul pandemiei.

Regizorul nu a apreciat decizia Warner Bros. de a-şi lansa noile filme atât în cinematografe, cât şi pe streaming. A fost o decizie care, în opinia sa, a contribuit la slăbirea atractivităţii cinematografelor.

„Oppenheimer”, lansat în cinematografe la 19 iulie 2023, a avut un succes uriaş, încasând 977 de milioane de dolari. De atunci, filmul a câştigat şapte premii Oscar, inclusiv pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun actor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.