Spectacolul „Formidable! Aznavour”, în interpretarea lui Jules Grison, ajunge în România în 6 decembrie. Evenimentul, ce face parte din turneul mondial care marchează 100 de ani de la naşterea legendarului Charles Aznavour, va avea loc la Circul Metropolitan din Bucureşti. Biletele sunt în vânzare pe bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro, Entertix şi iaBilet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

De la producătorii spectacolului „PIAF! The Show”, considerat cel mai mare succes francofon, jucat cu casa închisă pe Broadway şi în sălile de spectacole din peste 50 de ţări, „Formidable! Aznavour” ajunge în decembrie la Bucureşti, anunţă Emagic.

Conceput şi regizat de Gil Marsalla şi Directo Productions, spectacolul este un omagiu adus şansonierului francez Charles Aznavour şi o călătorie emoţionantă prin viaţa şi cariera sa extraordinare.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Jules Grison va interpreta melodii celebre ale artistului într-un spectacol ce te transportă pe străzile capitalei franceze şi recreează magia şi esenţa boemei pariziene, ce au inspirat atât de multe dintre cântecele lui Aznavour. Acest spectacol-tribut este o odă adusă vieţii şi cântecelor unui artist legendar.

Jules Grison este unul dintre cei mai talentaţi cântăreţi şi interpreţi ai generaţiei sale, cel mai bine cunoscut pentru rolul din celebrul musical „Romeo şi Julieta”. A colaborat la o serie de proiecte de renume, inclusiv „My Man” - musicalul despre succesul anilor 1920 până în anii 1940 la Théatre des Variétés din Paris în 2005. De asemenea, a fost implicat în „Les Années Tubes” de Roger Louret din 2009 până în 2011 şi în „Paris! The Show”.

Gil Marsalla studiază muzica încă de la vârsta de 14 ani şi a avut o carieră împlinită ca muzician, director muzical, dirijor şi director artistic. A produs cu succes spectacole muzicale şi teatrale, precum şi evenimente de amploare în ultimii 20 de ani, cel mai recent cu propria sa companie de producţie, Directo Productions, pe care a fondat-o în 2001 cu scopul de a sprijini şi prezenta artişti francezi. Publicul român a avut ocazia anul acesta de a se bucura de încă unul dintre spectacolele produse de Gil – „PIAF! The Show”, considerat cel mai mare omagiu adus lui Piaf.

Spectacolul “Formidable! Aznavour” este produs de exclusiv de Directo Productions şi nu este asociat cu niciun concert sau spectacol produs de Fundaţia Aznavour sau de membrii familiei lui Charles Aznavour.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.