O persoană din echipa thrillerului de acţiune „Bullet Train”, în care joacă Brad Pitt, a fost diagnosticată cu Covid-19, iar actorul şi alţi membrii ai distribuţiei au fost testaţi şi le-a fost cerut să rămână acasă, relatează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Lungmetrajul este filmat în Los Angeles. Persoana diagnosticată este asimptomatică şi, conform protocolului stabilit de sindicat şi pentru a evita orice risc, cei care au intrat în contact cu aceasta se află în izolare şi sunt testaţi. Pitt este unul dintre ei.

Până în prezent, nu au existat alte rezultate pozitive. Potrivit unei surse, Brad Pitt a fost testat negativ de mai multe ori. Un reprezentant al actorului a refuzat să comenteze.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Producţia filmului continuă.

„Bullet Train” e regizat de David Leitch, care a supervizat „John Wick” şi „Atomic Blonde”. Din distribuţie fac parte Joey King, Andrew Koji, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Lady Gaga, Michael Shannon şi Logan Lerman.

Filmul are în centru cinci asasini care se află într-un tren japonez de mare viteză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.