Fostul cântăreţ al trupei One Direction Liam Payne avea în organism mai multe droguri, inclusiv cocaină crack şi metamfetamină, atunci când a căzut în gol de la balconul unui hotel din Argentina, potrivit unor surse argentiniene anonime, familiarizate cu primele rapoarte toxicologice, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cântăreţul britanic şi fostul membru One Direction a murit săptămâna trecută, la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut de la etajul al treilea al unei camere de hotel din Buenos Aires.

ABC News şi TMZ au scris că un cocktail de droguri numit „cocaină roz” - care conţine metamfetamină, ketamină şi MDMA - a fost găsit în timpul unei autopsii parţiale, împreună cu cocaină crack şi benzodiazepină. Ambele publicaţii au citat surse anonime familiarizate cu testele preliminare.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Associated Press a relatat că un oficial anonim a declarat că raportul toxicologic preliminar sugerează dovezi ale expunerii la cocaină, dar a subliniat că aceste rezultate iniţiale nu oferă o citire exactă a cantităţii de cocaină care circula în sângele său atunci când a murit.

Rezultatele toxicologice finale nu sunt aşteptate să fie făcute publice decât peste câteva săptămâni.

Associated Press a relatat că oficialul a vorbit sub condiţia anonimatului, deoarece nu a fost autorizat să informeze jurnaliştii. Raportul preliminar a fost prezentat pe larg luni în presa locală.

Procuratura din Argentina investighează cazul, care nu este neobişnuit atunci când o moarte este bruscă sau neaşteptată.

Autopsia lui Payne a concluzionat că leziunile traumatice care i-au cauzat decesul au fost consecvente cu căderea sa de la fereastra hotelului de la trei etaje. Procurorii au exclus orice altă persoană implicată.

Anchetatorii argentinieni au găsit ceea ce păreau a fi stupefiante şi alcool împrăştiate printre obiectele sparte şi mobila din camera de hotel a lui Payne, ceea ce a determinat procuratura să presupună că Payne a suferit o cădere nervoasă cauzată de abuzul de substanţe în momentul căderii sale. Procurorul a declarat că Payne ar fi căzut într-o stare de „inconştienţă semi sau totală”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.