Liam Payne a murit din cauza multiplelor traumatisme şi a hemoragiilor interne şi externe cauzate de o cădere de la balconul unui hotel de la etajul al treilea din Buenos Aires, a declarat procuratura argentiniană. O autopsie a arătat că rănile la cap ale starului pop au fost suficiente pentru a provoca decesul, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ancheta, care a inclus intervievarea a cinci martori în încercarea de a reconstitui ultimele ore ale muzicianului în vârstă de 31 de ani, a indicat că acesta era singur în momentul căderii. Din camera de hotel a lui Payne au fost ridicate substanţe care indicau consumul de alcool şi droguri.

Fostul membru al trupei One Direction a murit miercuri, la ora locală 17.00. Oaspeţii hotelului Casa Sur au declarat pentru The Guardian că au auzit lovituri şi strigăte cu ore înainte ca Payne să cadă.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

„Am crezut că fac construcţii, au fost atât de multe lovituri, uşi trântite, aproape toată ziua. A fost zgomotos, bizar”, a declarat Doug Jones. „Mai târziu am auzit sirenele, gândindu-mă că poate era un incendiu pe undeva. Şi apoi am auzit un ţipăt foarte puternic”.

Un recepţioner de la hotel a sunat la serviciile de urgenţă pentru a anunţa poliţia despre un „bărbat agresiv care ar putea fi sub efectul drogurilor şi alcoolului”, potrivit Reuters. Managerul hotelului a declarat că a auzit un zgomot puternic în partea din spate a hotelului, iar când a sosit poliţia a constatat că un bărbat căzuse peste balcon.

Se crede că fotografiile care arată camera lui Payne în dezordine, publicate în ştirile locale şi online, au fost făcute de angajaţii hotelului, stârnind o reacţie în legătură cu etica jurnalistică.

Familia lui Payne a transmis: „Liam va trăi pentru totdeauna în inimile noastre şi ne vom aminti de el pentru sufletul său bun, amuzant şi curajos. Ne susţinem reciproc cât de bine putem ca familie şi cerem intimitate şi spaţiu în acest moment îngrozitor”. 

One Direction s-au format la emisiunea „The X Factor” în 2010. Prezentatorul Dermot O'Leary i-a adus un omagiu lui Payne, descriindu-l ca fiind „o bucurie” care „avea timp pentru toată lumea, era politicos, recunoscător şi întotdeauna modest”.

Ronnie Wood - care a cântat cu trupa în 2014 - a spus că a fost „o plăcere să lucrez cu el”, în timp ce starul pop Charlie Puth, care a co-scris piesa solo a lui Payne din 2017 „Bedroom Floor”, l-a numit un „artist major”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.