Cea de-a noua ediţie a festivalului Rocanotherworld începe joi la Iaşi şi se desfăşoară până în 23 iunie la brizo, pe malul lacului Aroneanu. Pe cele trei scene vor cânta: Asaf Avidan, Alternosfera, Deliric & Silent Strike, COMA, Argatu, om la lună, Jurjak, La Chica, Frate Gheorghe şi mulţi alţii. Programul complet pe ore este disponibil pe website-ul festivalului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accesul la festival se va putea realiza începând cu ora 17.00 în zilele de joi (20 iunie) şi vineri (21 iunie), şi începând cu ora 15.00 în zilele de sâmbătă (22 iunie) şi duminică (23 iunie). După preschimbarea biletului în brăţară la punctul de acces, aceasta poate fi încărcată la punctele de top up dedicate, iar toate achiziţiile în festival (zona de bar, vendori, food) vor putea fi realizate prin sistemul de cashless payments cu brăţara dedicată. Regulamentul de acces la festival este disponibil online.

Participanţii sunt încurajaţi să utilizeze transportul public: CTP Iaşi pune la dispoziţia publicului o rută specială Piaţa Unirii - Rocanotherworld şi retur, din oră în oră pentru care e valabil biletul achiziţionat pentru Zona 1. Programul de funcţionare al acestei curse speciale este: Joi, 20 iunie: 15:00 - 01:00 | Vineri, 21 iunie: 15:00 - 03:00 | Sâmbătă, 22 iunie: 13:00 - 03:00 | Duminică, 23 iunie: 13:00 - 01:00. Totodată, există în perimetrul festivalului o parcare de biciclete special amenajată, iar participanţii sunt încurajaţi să facă ride sharing.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Festivalul va include şi o serie de activităţi educative şi recreative: workshop-uri, sesiuni de yoga şi ecstatic dance, dezbateri, meditaţii ghidate, zone de relaxare special amenajate, jocuri pentru cei mici şi mari, o zonă de food court şi multe altele. Sunt încurajate şi implementate principiile de sustenabilitate, reciclarea tuturor deşeurilor, evitarea risipei, precum şi responsabilitatea faţă de natură.

În Grădina Palas vor avea loc două dezbateri, sâmbătă, 22 iunie şi duminică, 23 iunie, de la ora 11.00. Invitaţii Cristina Oltean, Bogdan Şerban, Alexandru Lebedev, Mihai Mija, Giorgiana Dumitru, şi Emil Munteanu vor discuta teme actuale şi provocatoare, cum ar fi inovaţia versus durabilitatea şi mainstream versus nişă. Dezbaterile vor fi moderate de Ştefan Teişanu, iar accesul la aceste activităţi este liber.

Tradiţia de a sprijini animalele fără adăpost continuă, iar Rocanotherworld găzduieşte din nou campania „Ai cumva o păturică?”. Pe malul lacului Aroneanu doritorii vor putea dona hrană, medicamente şi alte lucruri necesare căţeilor şi pisicilor fără adăpost din Iaşi în zilele de 22 şi 23 iunie, între orele 17:00 şi 19:30. Fie că este vorba de recipiente pentru mâncare şi apă, nisip/silicat pentru litieră sau produse pentru curăţenie, acestea sunt binevenite şi de mare ajutor.

În spiritul responsabilităţii sociale şi al grijii faţă de participanţi, şi în acest an va fi prezent Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Iaşi. Aceştia vor oferi sprijin, informaţii şi consiliere pentru a asigura un mediu sigur şi sănătos pentru toţi cei prezenţi la festival, precum şi a promova conştientizarea asupra riscurilor asociate consumului de droguri.

Abonamentele şi biletele pe zile sunt puse în vânzare online, elevii şi studenţii beneficiază de preţuri cu un discount de 50%, iar pachetele „Group tickets / Passes” încurajează prietenii să vină împreună la Rocanotherworld la un preţ preferenţial.

La achiziţia biletelor sau a abonamentelor pentru Rocanotherworld 2024 se beneficiază de un discount de 20% atunci cand se achita cu un card ING. Reducerea se aplica automat la selectarea „ING” ca modalitate de plata pe platformă. Biletele pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani sunt gratuite şi sunt valabile în compania unui adult plătitor de bilet. Acestea pot fi obţinute online, pe beforothers.rocanotherworld.com - secţiunea „Free Pass”. Accesul în festival se face cu biletul gratuit şi un act doveditor al varstei până în 12 ani, respectiv carnetul de elev sau certificatul de naştere (copie sau online).

Persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora pot beneficia de acces gratuit în cadrul festivalului prin completarea formularului din secţiunea FaQ - Bilete, disponibile pe rocanotherworld.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.