Cantautoarea Liraz, supranumită regina electro-pop-ului persan, va concerta în premieră la Bucureşti sâmbătă, de la ora 21.00, la Control Club, în cadrul DokStation Music Documentary Film Festival, ediţia a 8-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cântăreaţă, compozitoare şi actriţă, Liraz este cunoscută pentru apariţiile scenice fermecătoare şi ritmurile electro-pop antrenante, cu influenţe orientale, care i-au atras aprecierile criticilor muzicali.
Cel mai recent album, al treilea din carieră, intitulat Roya („fantezie”, în limba farsi) este o colecţie de balade de dragoste şi piese de dans, pe ritmuri orientale, o combinaţie de influenţe moderne, occidentale, cu teme retro, persane.

Pentru Liraz, muzica este un portal magic, către un tărâm de vis, unde pacea şi bunăstarea sunt palpabile.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventbook. Acces: 20:30/ concert: 21:00.

Ajuns la a opta ediţie, DokStation Music Documentary Film Festival, singurul festival din ţară dedicat documentarelor muzicale, are loc în perioada 18-22 septembrie, în mai multe spaţii din Bucureşti: Control Club, Apollo111, Expirat şi Grădina cu Filme şi aduce în faţa publicului filme cu şi despre legende ale muzicii.

Programul proiecţiilor şi evenimentelor conexe este disponibil la: www.dokstation.ro.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.