Actorul Chris Hemsworth, care i-a interpretat pe Thor de la Marvel şi pe răufăcătorul Dementus în filmul "Furiosa: A Mad Max Saga", de George Miller, este în discuţii pentru a juca în crossover-ul "Transformers" şi "G.I. Joe" de la Paramount.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Crossover-ul dintre "Transformers" şi "G.I. Joe" a fost anunţat pentru prima dată anul trecut, în "Transformers: Rise of the Beasts", şi a fost confirmat oficial la CinemaCon din acest an de către Paramount.

În finalul filmului "Rise of the Beasts", personajul lui Anthony Ramos, Noah, întâlneşte un agent guvernamental dubios pe nume Agent Burke, interpretat de Michael Kelly, starul din "House of Cards". Acesta îi înmânează lui Noah o carte de vizită, după ce a salvat lumea alături de Autoboţi, şi îi dezvăluie că Burke lucrează pentru G.I. Joe, o echipă specială de comandouri. Cele două branduri populare din anii '80 s-au mai intersectat în benzile desenate Marvel, dar aceasta ar fi prima dată când se întâlnesc pe marele ecran.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Acesta ar fi al doilea rol în "Transformers" pentru Hemsworth, care joacă deja în filmul de animaţie "Transformers One". El îl interpretează pe tânărul Optimus Prime, pe vremea când era cunoscut doar sub numele de Orion Pax, în filmul care se va lansa în cinematografe în 20 septembrie.

Di Bonaventura, Mark Vahradian, Michael Bay, Tom DeSanto & Don Murphy vor produce crossover-ul, iar Steven Spielberg şi Hasbro Entertainment vor fi producători executivi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.