Fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu este din nou membru în Consiliul de Administraţie TAROM începând din data de 15 iunie. Mandatul noilor membri este de 4 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În urma finalizării procedurii de selecţie, Adunarea Generală a Acţionarilor a aprobat cu majoritate de voturi numirea în funcţia de administrator în Consiliul de Administraţie TAROM, începând cu 15.06.2024,  pentru Boagiu Anca Daniela, Bârcă Iuliana Cristina, Săsărman Monica, Iordache Costin Ionuţ, Marcu Mirel Alexandru, Ursu Mihăiţă şi Idolu Iulian Daniel. Urmărind reglementările privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice (OUG 109/2011) AGA stabileşte mandate de 4 ani pentru administratorii numiţi, cu o indemnizaţie fixă lunară brută în valoare de 12.500 lei, numai dacă cuantumul acesteia se încadrează în Bugetul de Venituri şi Cheltuieli aprobat al companiei!, anunţă compania.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM salută desemnarea noului Consiliu de Administraţie.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Numirea Consiliului de Administraţie cu mandate convenţionale, de patru ani, este o măsură care marchează intrarea în normalitate pentru activitatea companiei. De asemenea, creează premisele de stabilitate necesare pentru implementarea planului de restructurare aprobat de Comisia Europeană, menit să asigure TAROM un parcurs solid în respectarea angajamentelor asumate faţă de publicul călător, care beneficiază de serviciile companiei, şi faţă de instituţiile implicate în aprobarea şi verificarea Planului”, conform unui comunicat al companiei.

În perioada următoare priorităţile companiei sunt legate de aplicarea planului de redresare pentru a asigura funcţionarea economică sustenabilă a companiei, consolidarea poziţiei TAROM în sectorul transporturilor aeriene şi oferirea de servicii de calitate pasagerilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.