Comisia Europeană a aprobat miercuri finanţarea proiectului de reabilitare a legăturilor rutiere Târgu Mureş-Reghin şi Reghin Sărăţel, parte a DN 15, respectiv DN 15 A, a cărui valoare eligibilă se ridică la peste 37 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cofinanţarea din partea Uniunii Europene, prin Fondul european de dezvoltare regională, de peste 31 milioane de euro, vizează reabilitarea a aproape 25 de km din DN15, între Târgu Mureş şi Reghin, precum şi a aproximativ 47 de km din DN 15A, între Reghin şi Sărăţel.

,,Acest proiect este încă o dovadă a interesului mare pe care Comisia Europeană îl acordă modernizării şi dezvoltării infrastructurii de transport din România. Prin reabilitarea şoselelor care leagă localităţi importante din judeţele Mureş şi Bistriţa-Năsăud, se asigură o mai bună conectivitate rutieră în centrul ţării, creându-se totodată premisele unui transport mai sigur şi mai rapid,”,  a declarat comisarul pentru politică regională, Corina Creţu.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial „Transport” al României, în cadrul axei prioritare 2 „Modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii naţionale de transport în scopul dezvoltării unui sistem de transport durabil” în perioada 2007-2013.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.