Premierul Dacian Cioloş afirmă că fostul director general al producătorului auto Dacia, Constantin Stroe, care a încetat din viaţă sâmbătă, a fost un profesionist dedicat fabricii de automobile de la Mioveni de la începutul carierei până în ultima zi de viaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cioloş menţionează pe pagina sa de Facebook că cei 48 de ani în care Constantin Stroe s-a pus în slujba Dacia sunt o lecţie de fidelitate faţă de marcă şi arată un profund sentiment al responsabilităţii faţă de oamenii uzinei din Mioveni. 

”Când fabrica de automobile Dacia trecea prin momente grele a luptat pentru privatizarea acesteia pentru că a crezut în viitorul automobilului românesc. Şi datorită viziunii sale, Dacia este azi una dintre cele mai vândute şi respectate mărci auto din Europa şi o carte de vizită a României. Dumnezeu să-l ierte!”, mai scrie premierul.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Constantin Stroe, preşedinte al Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) şi fost director general al producătorului auto Dacia, a decedat sâmbătă dimineaţă la spitalul Bagdasar Arseni, unde era internat din 28 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.