MrBeast, youtuber cu peste 300 de milioane de urmăritori, a petrecut şapte zile la Salina Turda din România, mină de sare renumită pentru că este cea mai impresionantă formaţiune subterană din lume creată de oameni. Videoclipul publicat de american are până în prezent peste 43 de milioane de vizualizări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

MrBeast, 26 de ani, le-a prezentat urmăritorilor săi mina de sare, alături de alţi youtuberi populari.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Starul YouTube a evidenţiat mina de sare din Transilvania drept una dintre cele mai spectaculoase atracţii turistice, descriind-o drept „un oraş subteran”.

„Acest oraş este construit în interiorul unei mine care datează de peste o mie de ani”, a spus el. „Cu nenumărate tuneluri şi camere neexplorate, cine ştie ce orori vom întâlni”.

Pe parcursul celor şapte zile petrecute acolo, MrBeast a găzduit în fiecare zi câte un creator de conţinut celebru, printre care Kai Cenat, Logan Paul, Vikkstar, JiDion, IShowSpeed şi LazarBeam.

„În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, când România a fost bombardată, mii de oameni s-au ascuns aici, iar acum doar o mână de YouTuberi locuiesc aici”, a glumit MrBeast.

Videoclipul de 20 de minute, care a devenit deja viral cu peste 43 de milioane de vizualizări, este plin de provocări, farse şi haos în timp ce creatorii de conţinut explorează oraşul subteran vechi de 1.000 de ani şi îi descoperă misterele.

Fondatorul Feastables a împărtăşit momentul său preferat din experienţă.

„Partea mea preferată a fost să-i târăsc pe toţi aceşti youtuberi în mijlocul pustietăţii, adânc sub pământ, şi să-i forţez să stea cu mine”, a spus el. „A fost foarte distractiv”.

Fanii au comentat videoclipul, unul dintre ei scriind: „Nu m-am gândit niciodată că Cenat, Sam şi Colby şi JiDion vor fi în acelaşi videoclip”, iar altul a adăugat: „Nu există petrecere mai nebună decât MrBeast”.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din judeţul Cluj. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.