Jonathan Bailey, starul din "Bridgerton", îl va interpreta pe Richard al II-lea într-o nouă producţie a piesei istorice a lui Shakespeare, în regia lui Nicholas Hytner, la Teatrul Bridge din Londra, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta îl va reuni pe star cu Hytner, a cărui versiune de "Othello" la National Theatre în 2013 l-a avut pe Bailey în rolul lui Cassio. De asemenea, Bailey l-a jucat pe Edgar în opoziţie cu Regele Lear al lui Ian McKellen la Chichester Festival în 2017. Dar rolul monarhului Plantagenet va fi cel mai important rol Shakespeare de până acum pentru actor, care este cunoscut mai ales pentru că l-a interpretat pe Lordul Anthony Bridgerton în drama de epocă de mare succes de la Netflix. Reprezentaţiile vor începe la Bridge în 10 februarie.

Întrebarea pe care o pune Richard al II-lea al lui Shakespeare, a spus Hytner, este: "Ce faci atunci când un conducător este absolut inadecvat? Cum scapi de conducătorul de drept?". Piesa are o ambiguitate caracteristică lui Shakespeare, care nu "ne dă o părere proprie", a spus Hytner. "Pe de o parte, piesa susţine dreptul lui Richard de a guverna, iar pe de altă parte pare să susţină capacitatea mai mare de a guverna a adversarului său Bolingbroke". Producţia va dezvălui "o lume feudală aflată în pragul modernităţii", a spus el.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

The Bridge este locul de desfăşurare principal al London Theatre Company, care a fost fondată de Hytner şi Nick Starr. Celălalt spaţiu al acesteia este Lightroom din King's Cross, unde o expoziţie imersivă a lui David Hockney a revenit pentru o nouă ediţie, alături de o experienţă multimedia despre aselenizările Apollo. În cele din urmă va găzdui şi spectacole live.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.