Actriţele Emma Watson, Kristen Stewart şi Claire Foy o interpretează pe Julieta, eroina lui Shakespeare, în calendarul Pirelli pe 2020, proiect artistic care a cuprins şedinţe foto în Verona şi Paris imaginând tragicul personaj aşa cum ar fi fost în viaţa ulterioară, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Toate calendarele marchează trecerea timpului, dar cele produse de Pirelli, recunoscute pentru fotografiile nud, reflectă gusturile publicului care s-au schimbat foarte mult.  

Imaginile surprinse în timpul şedinţelor de fotografiat pentru calendarul anului 2020, fotograful Paolo Roversi a pus-o în centrul scenei pe Julieta, eroina lui William Shakespeare, interpretată de actriţele Emma Watson, Claire Foy şi Kristen Stewart.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Roversi a realizat fotografiile, intitulate "Looking for Juliet", în Paris şi Verona, cerând fiecărei actriţe să prezinte o latură diferită a iubitei lui Romeo. 

"Este frumos să ai o poveste în spatele imaginii fixe. Cred că asta face o imagine mai bogată", a spus Watson. Actriţa britanică Mia Goth a fost fotografiată, împreună cu cantautoarea chineză Chris Lee, actriţa americană Indya Moore şi Yara Shahidi, cântăreaţa spaniolă Rosalía şi artista franco-italiană - şi fiica lui Roversi - Stella Roversi.

Foy, care o interpretează pe regină în serialul dramă produs de Netflix a spus: "El caută o Julieta de 35 de ani. Este noua interpretare modernă a lui Paolo despre ea". 

Calendarul a devenit publicaţie anuală în 1963, însă apariţia lui a fost întreruptă în 1974. Zece ani mai târziu, a devenit din nou anual.

Creat de directorul artistic britanic Derek Forsyth, calendarul a fost cunoscut pentru faptul că apare în ediţie limitată. În 1993, compania a decis să reinventeze calendarul, aşa cum în anii 1990 atletul Carl Lewis a apărut cu pantofi cu toc stiletto. Autorii au renunţat la tema inspirată de anvelope. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.