Noi titluri semnate de nume de prim rang ale literaturii universale - clasici, laureaţi Nobel, voci actuale ale literaturii de pretutindeni - sunt aduse şi cititorilor români, în traduceri de excepţie, apărute sau în curs de apariţie în colecţia "Biblioteca Polirom".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cititorii pot găsi deja în librării (şi în librăriile online) "Povestiri bizare" de Olga Tokarczuk, laureata Premiului Nobel în anul 2018; noul roman al lui Jonathan Coe, "Middle England", laureat Costa Book Award 2019; "Cine a ucis-o pe Bambi?" de Monika Fagerholm, roman distins cu Nordic Council Literature Prize 2020; "Găseşte-mă", de André Aciman, continuarea bestsellerului "Strigă-mă pe numele tău".

În curând, vor fi lansate: pentru prima dată în limba română - "Discursurile din Suedia" de Albert Camus, laureatul Premiului Nobel în anul 1957; "Jurnalul din anul Nobelului" de José Saramago, laureatul Premiului Nobel în anul 1998; "Intervenţii 2. Urme" de Michel Houellebecq - articole, interviuri, prefeţe, scrisori, esenţa gândirii şi cheia operei sale; "Lucrurile omeneşti" de Karine Tuil - Prix Interallié 2019, Prix Goncourt des Lycéens 2019.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Colecţia „Biblioteca Polirom” a fost lansată în anul 1998, numără în prezent cca 1.500 de titluri şi este coordonată de Dan Croitoru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.