Pasionaţii de fotbal pot urmări, la finalul acestei săptămâni, dueluri foarte interesante în campionatele naţionale de top din Europa. Fotbalul spectacol a pornit deja în Spania şi Anglia, iar în Italia avem meciuri de Serie A, începând cu acest week-end.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Printre partidele de neratat la acest final de săptămână se numără Bilbao - Barcelona, Arsenal - Chelsea şi AS Roma - Fiorentina. Fiind un interes foarte ridicat din partea suporterilor, meciurile se vor disputa cu numărul maxim de spectatori admişi în tribune.

Pentru amatorii de pariuri fotbal, Unibet a pregătit deja o ofertă excelentă şi, mai mult decât atât, transmite live meciurile din Serie A, Ligue 1 şi La Liga. BetStream live este o funcţie care îţi permite să urmăreşti în direct transmisiuni sportive şi să pariezi în acelaşi loc.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Athletic Bilbao - FC Barcelona – sâmbătă, 21 august, ora 23:00

Catalanii vor avea o deplasare dificilă la Bilbao, unde gazdele pun adesea probleme oricăror oaspeţi, chiar şi celor cu un blazon precum cel al Barcelonei. Momentul este unul sensibil pentru echipa vizitatoare, care s-a despărţit de Leo Messi şi începe o nouă epocă.

Barcelona ar putea profita de forma nu tocmai bună a bascilor, dar nu se pot baza pe acest lucru. Să nu uităm că 3 din precedentele 4 partide directe au consemnat goluri la ambele porţi şi cel puţin 3 goluri pe tabelă.

Fanii pariurilor online ar putea miza pe o variantă relativ prudentă, pe o repetare a istoriei: ambele echipe marchează şi nu mai puţin de 3 goluri în total – cotă 2.02 disponibilă în secţiunea Pariuri Combo de pe Unibet.

Arsenal – Chelsea – duminică, 22 august, ora 18:30

Cu două mega trofee aduse recent în vitrina clubului (Champions League şi Supercupa Europei), Chelsea ar putea fi considerată principala forţă în fotbalul european. Mai mult decât atât, lotul lui Chelsea a fost consolidat prin transferul lui Lukaku.

În deplasare la Arsenal, Chelsea are desigur prima şansă, cu atât mai mult cu cât Arsenal a cedat recent în deplasarea de la Brentford. Totuşi, merită atenţie faptul că Arsenal s-a descurcat bine de obicei cu Chelsea, impunându-se în nu mai puţin de 3 din ultimele 4 meciuri oficiale (plus un rezultat de egalitate). În acest context, se poate selecta varianta 1X, cu o cotă excelentă la Unibet, presupunând că „Tunarii” vor face din nou un joc bun în faţa trupei de pe Stamford Bridge.

AS Roma – Fiorentina – duminică, 22 august, ora 21:45

Meciul dintre AS Roma şi Fiorentina reprezintă debutul lui Mourinho pe banca tehnică a gazdelor. Acesta vine după o experienţă nefericită la Tottenham şi este motivat să meargă alături de AS Roma în lupta pentru trofee.

Gazdele au 4 succese la rând cu formaţia din Firenze, deci aparent ar fi şanse mari pentru un nou rezultat pozitiv al celor de la AS Roma. Pentru o cotă atractivă, se poate merge pe o variantă combinată la Unibet: victorie Roma & cel mult patru goluri marcate – cotă 2.17.

Este prima etapă în Italia, iar AS Roma are nevoie de un debut excelent în Serie A, în acest context cu antrenorul care trebuie să confirme aşteptările foarte mari. Pariul mai sus menţionat se bazează pe istoria meciurilor recente dintre AS Roma şi Fiorentina şi este unul din ponturile populare în rândul pariorilor pentru acest weekend.

Cotele prezentate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.