Campioana la volei masculin Corona Braşov a învins marţi, în deplasare, formaţia elveţiană Volley Schonenwerd, scor 3-1, în prima manşă din turul II al Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 18-25, 25-23, 25-21, 28-26.

Corona a jucat la doar două zile de când a evoluat în Supercupa României, meci în care s-a accidentat ridicătorul Murilo, fiind indisponibil pentru disputa din Elveţia.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Manşa retur va avea loc peste o săptămână, la Braşov, iar câştigătoarea din dubla manşă se califică în turul III, ultimul din preliminarii.

Corona Braşov a început sezonul în Liga Campionilor din primul tur, în care a eliminat formaţia bosniacă Bijeljina Radnik cu dublu 3-0. La rândul său, formaţia elveţiană Volley Schonenwerd a trecut în primul tur de letonii de la SK Jekabpils Lusi.

Doar două locuri sunt disponibile pentru echipe venite din preliminarii, după trei tururi, iar acele formaţii au fost repartizate în grupele principale B şi C, la tragerea la sorţi din luna iulie.

În grupa B se află echipele Vero Volley Monza, Helios Grizzlys Giesen şi Fenerbahçe, iar în grupa C Aluron Zawiercie, Allianz Milano şi Knack Roeselare.

Corona Braşov joacă pentru prima dată în cupele europene, la doar doi ani de când a promovat, interval în care a câştigat şi titlul naţional.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.