Formaţia Borussia Dortmund a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Ingolstadt, în primul meci al etapei a XXV-a a campionatului Germaniei. Pierre-Emerick Aubameyang a înscris al 23-lea său gol în actuala ediţie a Bundesliga, cifră egală cu cea a golurilor marcate de Ingolstadt în acest campionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Aubameyang a înscris în minutul 14.

El este lider în clasamentul marcatorilor din Bundesliga, cu 23 de reuşite. Ingolstadt se află pe penultimul loc în clasamentul campionatului german, cu 19 puncte şi 23 de goluri marcate.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Partidele Augsburg - Freiburg, FC Koln - Hertha Berlin, Hoffenheim - Bayer Leverkusen, Werder Bremen - Leipzig, Wolfsburg - Darmstadt şi Eintracht Frankfurt - Hamburger SV au loc sâmbătă, iar meciurile Mainz - Schalke 04 şi Borussia Moenchengladbach - Bayern Munchen se vor disputa duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.