Viitorul jucătorului german Ilkay Gundogan la FC Barcelona este sub semnul întrebării după absenţa sa de la primul meci din La Liga al sezonului, împotriva Valenciei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

El a fost retras din echipă cu puţin timp înainte de meci. Totuşi, cu câteva ore înainte de meci, cotidianul catalan Sport a aruncat bomba, anunţând că mijlocaşul şi-a informat conducerea despre intenţia sa de a părăsi clubul înainte de sfârşitul perioadei de transferuri din vară.

„S-a accidentat la arcadă luni (în timpul meciului cu Monaco) şi de aceea a rămas acasă”, a comentat Hansi Flick după victoria cu 2-1 de ieri.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Potrivit Mundo Deportivo, anturajul jucătorului a confirmat această versiune. „Îmi place genul de jucător şi de persoană care este. Am vorbit mult cu el, dar asta rămâne între mine şi el. Avem o relaţie bună şi îl cunosc bine. Am sentimentul că va rămâne”, a continuat antrenorul Barcelonei.

Duminică dimineaţă, Marca a dat însă o altă versiune a situaţiei. Potrivit cotidianului madrilen, jucătorul ar putea într-adevăr să plece de la Barça, dar clubul este cel care ar dori ca el să plece din motive financiare. Transferul său ar permite clubului să îşi echilibreze conturile, mai ales după recrutarea lui Dani Olmo.

Departe de zvonuri, Ilkay Gündogan a postat un tweet pe X după victoria de ieri a Barcelonei: „Victorie crucială în primul nostru meci din sezon - Bună treabă! Hai, Barca!”.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.