Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat că a fost un pic nervoasă în meciul cu Anastasija Sevastova, pe care l-a câştigat, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, în optimile de finală ale Qatar Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Este o senzaţie extraordinară că am reuşit să câştig acest meci, ea este o jucătoarea foarte bună. Am fost un pic nervoasă, dar este o plăcere să joc pe acest teren şi mă bucur că am reuşit să joc, probabil, cel mai bun tenis. Atunci când am câştigat aici era cel mai mare turneu al meu şi mi-a oferit încredere că pot fi o jucătoare de top. De atunci, am urcat constant. Acum sunt din nou aici şi am ajuns iar în sferturi, este o senzaţie extraordinară. Nu am avut timp de shopping, sunt foarte concentrată pe turneu. Să termin aici şi apoi o să merg la shopping, trebuie să-mi cumpăr ceva", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, pe letona Anastasija Sevastova, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 13, calificându-se în sferturile de finală ale Qatar Open.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În faza următoare, românca va evolua pentru prima dată cu sportiva americană Catherine Bellis, locul 48 WTA, venită din calificări, care a eliminat-o pe deţinătoarea trofeului, jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, scor 7-6 (4), 6-3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.