Echipa italiană Como a învins marţi seara, în deplasare, scor 3-2, formaţia Atalanta Bergamo, în ultimul meci al etapei a cincea din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Meciul dintre Atalanta şi Como, amânat de luni seara, din cauza ploilor torenţiale de la Bergamo, a fost controlat în prima repriză de gazde, care au şi deschis scorul prin Zappacosta, în minutul 18. Oaspeţii au alergat după egalare, dar nu au reuşit să înscrie şi la pauză Atalanta a intrat cu avantaj minim.

După reluare, Como a lovit rapid. Mai întâi a egalat Strefezza, în minutul 46, iar Kolasinac a înscris în propria poartă în minutul 54, aducând în avantaj oaspeţii. După alte patru minute Fadera a pus pe tabelă un surprinzător 3-1 pentru Como.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Rezultatul final a fost stabilit de Lookman, din penalti, în minutul 90+9, dar Como s-a impus cu 3-2 şi a reuşit prima victorie a sezonului, ajungând pe locul 15, cu 5 puncte.

Atalanta a bifat al treilea insucces stagional şi, cu şase puncte, se află pe poziţia a 12-a.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.