Clubul Real Madrid a anunţat oficial, luni seară, transferul atacantului francez Kylian Mbappe, în vârstă de 25 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mbappe a semnat un contract pe cinci sezoane.

"O vedetă mondială ajunge la campioana Europei", a anunţat Real.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Ajuns la final de contract la PSG, unde a jucat din 2017, atacantul internaţional francez în vârstă de 25 de ani (77 de selecţii, 46 de goluri) a semnat un contract pe cinci ani cu campioana Spaniei şi câştigătoarea Ligii Campionilor.

Nu există nicio taxă de transfer care să fie plătită de Real, deşi unele surse sugerează o primă de semnare de 100 de milioane de euro.

”Un vis devenit realitate.

Sunt foarte fericit şi mândru să fac parte din clubul visurilor mele. Este imposibil de explicat cât de fericit şi emoţionat mă simt în acest moment. Abia aştept să vă văd, Madridistas, şi vă mulţumesc pentru sprijinul vostru incredibil.

Hala Madrid!”, a scris Mbappe pe X.

 

Un sueño hecho realidad.
Muy feliz y orgulloso de formar parte del club de mis sueños @realmadrid Es imposible explicar lo feliz y emocionado que me siento en este momento. Estoy impaciente por veros, Madridistas, y gracias por vuestro increíble apoyo.
¡Hala Madrid!

A… pic.twitter.com/YTumusAXT6

— Kylian Mbappé (@KMbappe) June 3, 2024

 

#WelcomeMbappé pic.twitter.com/kAhxdEjnLA

— Real Madrid C.F. (@realmadrid) June 3, 2024
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.