Selecţionerul Mircea Lucescu (79 de ani) va fi supus unei intervenţii chirugicale la şoldul drept, iar preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că acesta are parte de tot sprijinul federaţiei. Burleanu a subliniat că Lucescu ar fi trebuit să se opereze în august, dar a amânat intervenţia chirurgicale, deoarece tricolorii au jucat în Liga Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Ştiam de această operaţie, am discutat de foarte multe ori şi noi ne-am implicat în această problemă. El a luat în calcul cel mai bun moment ca să nu-i afecteze activitatea, a fost o dovadă de sacrificiu din partea sa. În mod normal ar fi trebuit să se opereze la finalul lunii august, ceea ce l-ar fi pus în dificultate pentru acţiunile din septembrie”, a declarat Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Selecţionerul va fi operat tot la Kiev, Ucraina, unde a mai fost operat pentru coxartroză în mai 2023.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Burleanu a vorbit şi despre meciurile pe care naţionala le va disputa în Liga Naţiunilor împotriva Ciprului (12 octombrie) şi Lituaniei (15 octombrie), ambele în deplasare.

”Sunt două meciuri dificile, mai ales că le jucăm în deplasare. Obiectivele ar fi chiar trei: ne dorim ca rezultatele din Liga Naţiunilor să ne asigure locul în urna doi pentru tragerea la sorţi pentru CM, al doilea obiectiv este să ne câştigăm grupa, iar al treilea este că ne dorim să folosim toate meciurile pentru a pregăti calificarea la CM”, a adăugat Burleanu.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.