Un băiat de 11 ani şi sora lui, de 13 ani, din judeţul Dolj, au fost daţi dispăruţi de către familie, după ce au plecat de la şcoală, la încheierea orelor de curs, dar nu au mai ajuns acasă. Poliţiştii îi caută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Poliţiştii de la Secţia 2 Craiova au fost sesizaţi, luni, la ora 15.20, cu privire la faptul că Andreea Cristina Ilie, de 13 ani şi Marius Andrei Ilie, de 11 ani, au plecat de la şcoală după încheierea orelor de curs şi nu au ajuns la locuinţa lor.

Cei doi sunt fraţi.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Poliţiştii au precizat că Andreea Cristina Ilie are o înălţime de 1,60 m, 70 de kilograme, ochii căprui, păr şaten, lung, faţa ovală, iar la momentul plecării purta o pereche de pantaloni de trening de culoare bej, un tricou alb şi pantofi sport albi. 

De asemenea, Marius Andrei Ilie are o înălţime de 1,40 m, 40 de kilograme, ochii verzi, păr şaten, scurt, faţa ovală. Băiatul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de trening de culoare gri, bluză de trening de culoare gri şi pantofi sport albi.

Poliţiştii fac apel la cetăţenii care au informaţii despre dispariţia celor doi copii să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.