Echipa engleză Tottenham, cu Radu Drăguşin rezervă, a pierdut duminică seara, în deplasare, scor 2-3, în faţa formaţiei Brighton, în etapa a şaptea din Superligă. Tottenham a condus cu 2-0 la pauză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Londonezii au înscris primii la Brighton, prin Brennan Johnson, în minutul 23, din pasa lui Solanke. În minutul 37 Timo Werner a pasat şi James Maddison a pus pe tabelă 2-0 pentru Tottenham, scor cu care s-a intrat la pauză.

Brighton a arătat o altă faţă în partea secundă. Yankuba Minteh a redus din diferenţă, în minutul 48, iar în minutul 58 Georginio Rutter a egalat. Danny Welbeck a dat lovitura de graţie lui Tottenham în minutul 66, marcând cu o lovitură de cap. Brighton s-a impus cu 3-2 şi ocupă poziţia a 6-a, cu 12 puncte, în timp ce Tottenham se află pe locul 9, cu 10 puncte.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată la londonezi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.