Echipa engleză Arsenal Londra a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea Wolverhampton, în prima etapă din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Tunarii” au deschis scorul în minutul 25, când Bukayo Saka a centrat şi Kai Havertz a înscris cu o lovitură de cap. Replica oaspeţilor a venit de la Jorgen Strand Larsen, care a trimis cu capul, în minutul 36, apoi Martinelli l-a pus la încercare pe portarul lui Wolverhampton, un minut mai târziu. La pauză gazdele au intrat cu avantaj minim la vestiare, iar „lupii” au încercat în partea secundă să egaleze, în timp ce londonezii au mai scăzut din turaţie. În minutul 70 Odegaard a fost aproape de gol, însă Arsenal a reuşit totuşi să-şi majoreze avantajul patru minute mai târziu, la şutul din careu al lui Bukayo Saka. Londonezii s-au impus cu 2-0 şi vor juca în etapa secundă la Birmingham, cu Aston Villa.

Pe primul loc în clasament a trecut Brighton, victorioasă cu 3-0 la Liverpool, pe terenul lui Everton.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Rezultate înregistrate sâmbătă, în prima etapă din Premier League:

Ipswich Town – FC Liverpool 0-2 (Diogo Jota 60, Salah 65);

Arsenal Londra – Wolverhampton 2-0 (Kai Havertz 25, B. Saka 74);

Everton – Brighton 0-3 (Mitoma 25, Welbeck 56, Adingra 86);

Newcastle – Southampton 1-0 (Joelinton 45);

Nottingham Forest – Bournemouth 1-1 (C. Wood 23 / Semenyo 86).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.