După Claudio Bravo, un alt portar emblematic îşi agaţă mănuşile în cui: Wojciech Szczesny. Internaţionalul polonez în vârstă de 34 de ani şi-a anunţat retragerea într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

El a rămas fără club de când a părăsit Juventus, în iulie.

„Am dat 18 ani din viaţa mea jocului, în fiecare zi, fără scuze. Astăzi, chiar dacă corpul meu încă se simte pregătit să accepte provocări, inima mea nu mai este în ea. Cred că este timpul să-mi dedic toată atenţia familiei mele”, scrie Wojciech Szczesny în social media.

El a mai jucat pentru Arsenal, Brentford şi Roma.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.