Vicecampioana Dinamo Bucureşti a pierdut, joi, după aruncări de departajare, cu formaţia franceză Team Strasbourg, scor 13-15, în primul meci de la turneul preliminar al Euro Cup, găzduit de Sabac (Serbia).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Scorul pe reprize a fost 5-2, 2-4, 1-2, 3-3, pentru 11-11 la finalul timpului regulamentar de joc şi au urmat aruncări de departajare, câştigate de francezi, cu 4-2.

Marcatorii lui Dinamo Bucureşti: Cubranovic 4 goluri, Mercep 3, Prioteasa 2, Negus 2, Luţescu 1, Kovats 1.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

La turneul preliminar A, Dinamo va întâlni în continuare echipele Potsdam şi OSC Budapesta (sâmbătă), respectiv pe VK Sabac (duminică).

Primele două clasate în cele opt turnee preliminare se vor califica în grupele principale ale competiţiei.

Vicecampioana României a început sezonul în preliminariile Ligii Campionilor, dar a ratat calificarea în grupe, cu un bilanţ de patru înfrângeri şi o victorie la turneul de la Dubrovnik.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.