Publicaţia suedeză Aftonbladet anunţă că poliţia a efectuat percheziţii sâmbătă şi a interogat personalul de la Bank Hotel, unde Kylian Mbappé s-a cazat în timpul vizitei sale la Stockholm.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere de pe coridoarele hotelului ar putea oferi detalii suplimentare, însă deocamdată nu au fost publicate informaţii cu privire la confiscarea acestor imagini.

Aftonbladet raportează că anchetatorii au părăsit locul faptei cu mai multe genţi care conţineau obiecte care ar putea, probabil, să ajute la avansarea cazului.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Cotidianul suedez Expressen a dezvăluit săptămâna trecută că jucătorul francez Kylian Mbappe era un „suspect rezonabil” într-o anchetă deschisă de poliţia suedeză pentru „viol şi agresiune sexuală” după ce a vizitat Stockholm.

Starul fotbalului francez a denunţat imediat acest lucru ca fiind „fake news”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.