Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 3, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de categorie Masters 1.000, Madrid Open, organizat de Ion Ţiriac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Tecău şi Rojer au învins, în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi şase minute, cuplul Thomaz Bellucci/Leonardo Mayer (Brazilia/Argentina).

În sferturile de finală, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, care în 2015 au fost eliminaţi în turul secund, vor întâlni învingătorii partidei dintre perechea Mahesh Bhupathi/Fabrice Martin (India/Franţa) şi cuplul Alexander Peya/Nenad Zimonjici (Austria/Serbia), cap de serie numărul 7.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Pentru calificarea în sferturile de finală de la Madrid, Tecău şi Rojer vor primi 180 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 35.630 de euro.

Tot astăzi vor evolua în turul doi şi deţinătorii trofeului, perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 6. Aceştia vor întâlni cuplul Pablo Cuevas/Marcel Granollers (Uruguay/Spania).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.