Parchetul din Seul a cerut o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru internaţionalul sud-coreean Hwang Ui-Jo. Fostul jucător de la Girondins Bordeaux este acuzat că a filmat relaţiile sexuale cu partenerele sale fără consimţământul acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Procesul său a avut loc miercuri la Tribunalul Districtual Central din Seul şi el va fi primi condamnarea la 18 decembrie. „Nu voi mai face nimic greşit în viitor. Îmi cer sincer scuze victimelor care au fost afectate de acţiunile mele şi îmi pare profund rău pentru orice dezamăgire pe care aş fi putut-o provoca”, a declarat bărbatul în vârstă de 32 de ani, care este acuzat că şi-a filmat ilegal relaţiile sexuale cu două partenere în patru ocazii, între iunie şi septembrie 2022, fără consimţământul acestora.

Conţinutul acestor videoclipuri a fost distribuit pe reţelele sociale de cumnata lui Hwang Ui-Jo în luna iunie a anului trecut, cu scopul de a-l şantaja. Hwang Ui-Jo a depus plângere împotriva acesteia, iar între timp a fost condamnată la trei ani de închisoare, după cum a relatat BBC.

Recrutat în vara anului 2019 de la Gamba Osaka, Hwang Ui-Jo a marcat 29 de goluri în 98 de apariţii pentru Girondins Bordeaux (2019-2022), înainte de a trece pe la Nottingham Forest, Olympiacos, FC Seul, Norwich şi, în cele din urmă, clubul turc Alanyaspor, cu care este sub contract până în iunie 2025.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.