Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat miercuri că a început discuţiile pe cele 20 de puncte propuse prezidenţiabililor cu partide cu care vrea să facă majoritate în Consiliul General şi după ce face asta, se va întâlni şi cu ceilalţi importanti, inclusiv cu Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Nicuşor Dan a declarat la sediul USR că a primit asigurări de la conducerea PNL că consilieri Generali PNL vor vota pentru referendumuri.

Întrebat dacă se va întâlni cu toţi prezidenţiabilii, Nicuşor Dan a spus că a început cu cei care corespund cu partide cu care vrea să facă majoritate în Consiliul General.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”După ce facem asta, ne întâlnim şi cu ceilalţi importanti, inclusiv cu Marcel Ciolacu”, a precizat primarul.

Nicuşor Dan a anunţat că joi, la ora 10.00, se va întâlni cu Ludovic Orban şi cu Eugen Tomac, pe cele 20 de puncte propuse şi va avea o discuţie şi cu Nicolae Ciucă, vineri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.