Compania Naţională ,,Poşta Română” participă, în premieră, la TransLogistica Expo 2024, evenimentul de referinţă pentru industria de transport, logistică şi supply chain management din Europa Centrală şi de Est. Expoziţia are loc în perioada 15-17 octombrie 2024, la Romexpo, Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

TransLogistica Expo reuneşte cele mai importante companii din sectorul logistic şi transporturi, oferind o platformă de networking şi oportunităţi de afaceri pentru profesionişti din domenii variate, precum transportul rutier, maritim şi feroviar, logistică integrată, furnizori de servicii IT şi echipamente industriale.

Poşta Română, singura companie de curierat şi servicii poştale din România care ajunge în toate colţurile ţării, îşi continuă evoluţia în sectorul logistic, oferind soluţii inovatoare şi integrate pentru clienţi din întreaga ţară şi din străinătate. Participarea companiei la TransLogistica Expo subliniază angajamentul Poştei Române de a deveni un jucător-cheie în industria logistică regională şi de a răspunde cerinţelor în creştere ale pieţei de e-commerce şi B2B.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

,,Digitalizarea şi optimizarea proceselor logistice sunt priorităţi cheie pentru Poşta Română. Recent, am pus bazele dezvoltării unui proiect ambiţios sub umbrela Uniunii Poştale Universale, vizând dezvoltarea unor zone de prosperitate poştală în România, cu scopul de a stimula comerţul electronic prin atragerea de noi fluxuri de curierat. Poşta Română rămâne un partener strategic al statului, cu o reţea logistică de neegalat în industrie”, a declarat Valentin Ştefan, director general al Poştei Române.

Vizitatorii standului Poştei Române vor avea ocazia să discute cu experţii companiei despre tendinţele actuale din logistică şi transport, precum şi despre soluţiile personalizate pe care Poşta Română le poate oferi pentru nevoile lor specifice.

Despre Poşta Română

Poşta Română este principalul furnizor de servicii poştale şi de curierat din România, cu o reţea extinsă ce acoperă întreg teritoriul naţional. Cu o istorie de peste 160 de ani, compania s-a adaptat constant noilor provocări ale pieţei şi este într-o continuă transformare, axată pe digitalizare şi creşterea calităţii serviciilor oferite. Poşta Română oferă soluţii integrate de logistică şi curierat rapid, adresate atât persoanelor fizice, cât şi sectorului corporate.

Pentru mai multe informaţii despre participarea Poştei Române la TransLogistica Expo 2024, vă invităm să vizitaţi standul companiei sau să accesaţi site-ul oficial al expoziţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.