Organiatorii turneului de categorie WTA 250 din Hong Kong, care va avea loc în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie, au anunţat, miercuri, că la competiţie va participa şi fostul lider mondial Simona Halep.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Printre sportivele de marcă participante în acest an se numără fostul lider WTA Simona Halep, care are în palmares două trofee de grand slam, au precizat organizatorii pe Instagram.

Halep este prima sportivă menţionată de organizatori, după ea fiind menţionate Katie Boulter, Danielle Collins, Lulu Sun, Leylah Fernandez, dar şi Emma Răducanu.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Ultima dată, Simona Halep a jucat la jumătatea lunii iunie într-un meci demostrativ la Cluj-Napoca, la Sports Festival. Anterior, la 15 mai, ea a abandonat în primul tur la turneul WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris, din cauza problemelor la genunchi. Pentru Halep a fost al doilea meci în circuitul WTA după ce a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.