Deţinătorul trofeului, Novak Djokovici, s-a retras de la Cincinnati Open în urma triumfului său în proba de simplu la Jocurile Olimpice de la Paris, au anunţat joi organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Anunţul privind decizia sârbului de a nu participa la turneul dinaintea US Open vine la patru zile după ce Djokovici l-a învins pe Carlos Alcaraz la Paris şi a devenit al cincilea jucător care câştigă toate cele patru Grand Slam-uri la simplu şi titlul olimpic în timpul carierei.

"Cu siguranţă înţelegem că ar fi o schimbare rapidă de la triumful său olimpic să vină la Cincinnati", a declarat directorul turneului, Bob Moran, într-un comunicat. "Cursa sa pentru titlu aici, anul trecut, a fost atât de memorabilă... Suntem nerăbdători să îl vedem din nou pe teren în curând".

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Retragerea lui Djokovici îl face pe francezul Giovanni Mpetshi Perricard să ajungă pe tabloul principal.

Anul trecut, la Cincinnati, care a fost primul eveniment al lui Djokovici pe pământ american în doi ani din cauza restricţiilor COVID-19, sârbul l-a învins pe Alcaraz în finală înainte de a merge la US Open, unde a câştigat cel mai recent dintre cele 24 de titluri de Grand Slam ale sale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.