Acuzat deja de agresiune sexuală în stare de ebrietate şi tentativă de viol, două cazuri separate, Wissam Ben Yedder va fi judecat în decembrie 2024 pentru „violenţă psihologică” împotriva soţiei sale, relatează L'Équipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Fostul atacant al echipei Monaco, care a jucat de 19 ori pentru Franţa (marcând 3 goluri), este urmărit penal pentru „violenţe psihologice care au dus la incapacitate totală de muncă timp de mai mult de opt zile împotriva soţiei sale”, informează L'Equipe.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani urmează să compară în faţa tribunalului penal din Nisa pe 27 decembrie.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Plângerea a fost depusă în februarie anul trecut de soţia sa, cu care este în divorţ din mai 2023. Ea s-a plâns de „ameninţări cu violenţa fizică”, „violenţă psihologică gravă”, „violenţă economică”, „insulte”, „umilinţă” şi „intimidare”, după cum a relatat  L'Equipe în urmă cu câteva săptămâni.

Ben Yedder a fost dus în arestul poliţiei pentru aceste presupuse infracţiuni la 31 mai. În cele din urmă, el a fost eliberat fără acuzaţii. Cu toate acestea, în cele din urmă au fost formulate acuzaţii.

Peste puţin mai mult de o săptămână, la 15 octombrie, Ben Yedder va fi judecat într-un alt caz. Fostul monegasc este judecat la Nisa pentru agresiune sexuală în stare de ebrietate pentru presupuse fapte care datează din noaptea de 6 spre 7 septembrie 2024. O femeie în vârstă de 21 de ani l-a acuzat că a atins-o şi a încercat să o sărute în maşina sa.

El şi fratele său sunt, de asemenea, acuzaţi pentru „viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală” din vara anului 2023.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.