Mijlocaşul italian Nicolo Zaniolo va evolua la Atalanta Bergamo sub formă de împrumut de la Galatasaray, au anunţat, vineri, cluburile turc şi italian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"S-a ajuns la un acord cu Atalanta Bergamo pentru un împrumut cu opţiune de cumpărare (...) pentru sezonul 2024-2025", a anunţat Galatasaray într-un comunicat.

Clubul turc va primi 6,4 milioane de euro pentru împrumut, a anunţat el, adăugând că opţiunea de cumpărare va fi exercitată în schimbul a 15,5 milioane de euro.

"Bine ai revenit în Italia şi bine ai venit la Bergamo", a transmis Atalanta pe reţeaua de socializare X.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În vârstă de 25 de ani, Zaniolo, care are 19 selecţii pentru Italia, a petrecut sezonul trecut sub formă de împrumut la Aston Villa, la şapte luni după ce a sosit de la Galatasaray.

Zaniolo, care s-a retras de la Euro-2024 din cauza unei accidentări la piciorul stâng, va reveni în Serie A, unde a jucat pentru AS Roma din 2018 până în 2023, marcând 13 goluri în 94 de apariţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.