Tony da Silva, antrenorul echipei Poli Iaşi, a fost fericit după victoria obţinută de elevii săi la Bucureşti, sâmbătă seara, 1-0 cu FCSB, campioana României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Meritam această vicorie, chiar dacă am întâlnit o echipă foarte bună, campioana României, cu jucatori de mare valoare. Puteam să câştigăm la o diferenţă mai mare, dar am avut prea mare respect. Însă noi am ştiut să suferim. Am avut probleme, am zburat, am avut întârziere şi am ajuns la hotel la trei dimineaţa. Nu a fost un meci aşa de frumos pentru că gazonul nu permite asta. [V-aţi retras în apărare în partea secundă] Nu o să cer niciodată la echipele mele să se retragă! Important e că am câştigat trei puncte. La ce fotbal am jucat până acum, meritam să avem mai multe puncte, dar nu le-am câştigat tot din vina noastră. Însă mergem înainte! Acum am luat trei puncte şi trebuie să continuăm. Doresc succes FCSB-ului! Le doresc din tot sufletul să meargă mai departe în cupele europene, aşa cum doresc şi CFR-ului. Pentru România este foarte important”, a declarat Tony da Silva.

Echipa Poli Iaşi a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 1-0, echipa campioană a României, FCSB, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.