Prefectul poliţiei din Paris, Laurent Nuñez, a anunţat joi că la meciul Franţa - Israel, din Liga Naţiunilor, programat la 14 noiembrie, vor exista „măsuri sporite de securitate atât în interiorul, cât şi în exteriorul” Stade de France, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Acesta este un meci cu risc ridicat”, a adăugat el. „Intervenim în interiorul unui stadion unde ni s-a cerut acest lucru de către organizatori, FFF”, a continuat el, explicând că se pregăteşte „ pentru toate scenariile posibile, inclusiv pentru a interveni în interior pentru a se evita incidentele”.

La 24 iulie, în timpul Jocurilor Olimpice, o mie de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi pentru meciul Mali-Israel (1-1) de pe Parc des Princes, din cauza apelurilor la „mobilizare” împotriva prezenţei delegaţiei israeliene în Franţa din cauza războiului din Gaza. Nu au fost semnalate incidente notabile.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Meciul din 6 septembrie al Belgiei cu Israel (3-1), din Liga Naţiunilor, a fost mutat în Ungaria şi s-a disputat fără public la Debrecen, după ce mai multe oraşe belgiene au refuzat să găzduiască meciul de teama incidentelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.