Formaţia RB Leipzig, care săptămâna trecută a înregistrat prima înfrângere în actuala ediţie a Bundesliga (0-1 cu Ingolstadt), a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Hertha Berlin, în etapa a XV-a a campionatului Germaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Au marcat Werner '40 şi Orban '62.

Tot sâmbătă, Schalke 04 a remizat cu SC Freiburg şi Werder Bremen cu FC Koln, scor 1-1. FSV Mainz s-a impus cu scorul de 3-1 în meciul cu Hamburger SV după ce a fost condusă cu 1-0, iar FC Augsburg a învins cu 1-0 Borussia Monchengladbach.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Partida VfL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt va începe la ora 19.30, iar meciurile SV Darmstadt - Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen - Ingolstadt se vor disputa duminică.

Leipzig este lider în clasament, cu 36 de puncte (15 jocuri). Pe locul doi se află Bayern Munchen, cu 33 de puncte şi 14 jocuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.