Fără club de când a părăsit Liverpool, Jürgen Klopp profită din plin de timpul său liber. Joi, el a fost văzut în tribună la Jocurile Paralimpice de la Paris, susţinându-l pe prietenul său para-sportiv Wojtek Czyz, notează RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Jocurile Paralimpice au început oficial miercuri. Joi, un chip familiar a fost văzut în tribunele Arenei Porte de la Chapelle în timpul probelor de para badminton: cel al lui Jürgen Klopp.

Klopp a venit să îl susţină pe para-sportivul Wojtek Czyz, care îi este prieten de 20 de ani. Neo-zeelandezul este un fost fotbalist. Piciorul stâng i-a fost amputat în urma unei coliziuni cu un portar în septembrie 2001, când tocmai semnase un contract profesionist. La şase luni de la amputare, el a devenit campion german la para atletism pe distanţa de 100 m. La debutul său, Wojtek Czyz a pierdut în faţa britanicului Daniel Bethell, numărul unu mondial.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Wojtek Czyz revine la Jocurile Paralimpice după o absenţă de 12 ani. Ultima dată când a participat, la Londra în 2012, concura sub o altă naţionalitate, cea a Germaniei. El a câştigat 7 medalii la atletism, dintre care 4 de aur. La Jocurile de la Atena, a câştigat 3 titluri: la săritura în lungime, 100 m şi 200 m. Patru ani mai târziu, la Beijing, şi-a păstrat medalia de aur la săritura în lungime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.