Autorităţile din judeţul Mehedinţi au activat, joi după-amiază, Planul roşu de intervenţie, în urma unui apel la 112 prin care se anunţa că mai mulţi copii, din diferite localităţi, au stări de rău şi simptome de toxiinfecţie alimentară. Un număr de 70 de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani, şi doi adulţi au nevoie de asistenţă medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - ISU Mehedinţi anunţă suplimentarea efectivelor care intervin, dar şi faptul că 70 de minori şi 2 adulţi au nevoie de asistenţă medicală.

În sprijin sunt aşteptate:

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

- 2 autospeciale de transport personal şi victime multiple cu 2 paramedici şi un microbuz din cadrul ISU Caraş-Severin;

- 2 autospeciale de transport personal şi victime multiple din cadrul ISU Dolj;

- 1 autospecială de transport personal şi victime multiple cu 2 paramedici din cadrul ISU Gorj;

- 2 echipaje de prim ajutor din cadrul ISU Gorj.

UPDATE - ISU Mehedinţi intervine cu 4 echipaje SMURD şi 2 autospeciale de transport personal şi vicitime multiple.

”Din primele informaţii, la această oră, un număr de aproximativ 53 de minori cu vârste cuprinse între 5-14 ani şi un adult au nevoie de asistenţă medicală. Echipajele de prim ajutor evaluează starea copiilor. Aceştia sunt de pe raza localităţilor Almăjel, Oprişor, Salcia şi Ştircoviţa”, a arătat ISU Mehedinţi.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Începând cu ora 14:15 a fost activat Planul Roşu de intervenţie în urma unui apel pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 care solicită intervenţia ISU Mehedinţi pe raza localităţilor Almăjel, Oprişor, Salcia şi Ştircoviţa, întrucât mai mulţi minori acuză stări de rău şi simptome de toxiinfecţie alimentară”, a transmis ISU Mehedinţi.
 
Mai multe echipaje de prim ajutor au fost trimise la solicitări.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.