Un luptător din delegaţia egipteană se află în prezent în arestul poliţiei franceze, el fiind acuzat de agresiune sexuală, relatează presa din Franţa. O anchetă a fost deschisă de parchetul din Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Este vorba de Mohamed Elsayed, care a participat deja la competiţia olimpică.

În stare de ebrietate, sportivul născut în martie 1998 este acuzat că ar fi pus mâna pe posteriorul unei femei la ieşirea din Café Oz, în jurul orei locale 4.30 dimineaţa. Victima a depus plângere, iar parchetul din Paris a deschis o anchetă, încredinţată sectorului 3 al poliţiei judiciare.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Nu este primul caz de plasare în custodia poliţiei la această ediţie a Jocurilor Olimpice. La 1 august, tatăl croatei Barbara Matic, medaliată cu aur, a fost trimis la secţia de poliţie din arondismentul 7 din Paris. El a fost acuzat că a sărutat cu forţa o voluntară însărcinată cu repartizarea spectatorilor. Aceasta din urmă chiar a depus o plângere împotriva individului. Arestul poliţiei a fost între timp ridicat, iar cazul a fost închis de parchetul din Paris fără alte acţiuni în justiţie.

Jucătorul australian de hochei Thomas Craig a fost, de asemenea, confruntat de poliţie după ce a fost prins cumpărând cocaină de la un presupus traficant minor. Eliberat din arestul poliţiei, sportivul a părăsit Satul Olimpic şi nu are voie să participe la ceremonia de închidere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.