Luptătoarea indiană Antim Panghal i-a împrumutat surorii sale acreditarea pentru a putea avea acces în Satul Olimpic. O încercare care s-a terminat prost, sora sportivei ajungând la secţia de poliţie, relatează RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Luptătoarea indiană în vârstă de 19 ani a fost eliminată la debut (la categoria sub 53 kg), dar a avut parte şi de o serie de peripeţii în afara saltelelor din Arena Champ de Mars.

Una dintre acestea a vizat-o în mod direct, deoarece sora sa a încercat să intre în Satul Olimpic cu acreditarea ei şi a ajuns la secţia de poliţie. Numai intervenţia şefului de misiune indian a permis eliberarea ei miercuri, la ora locală 23.30. În jurul orei 20.00, oficialii echipei indiene au primit un mesaj de la securitate: "Cineva cu acreditarea sportivului dumneavoastră încearcă să intre în Satul Olimpic. Această persoană nu pare a fi titularul acreditării”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Antim Panghal, căreia ulterior i-a fost retrasă acreditarea, a justificat joi situaţia. "Antrenorii mei mi-au dat permisiunea să merg la hotelul unde era cazată sora mea, deoarece nu mă simţeam bine după înfrângerea mea. Dar când am ajuns, aveam nevoie de nişte lucruri care rămăseseră în Satul Olimpic şi, pentru că nu mă simţeam bine, am dormit şi sora mea mi-a luat acreditarea pentru a merge în sat. Ea a întrebat dacă poate să-mi ia lucrurile înapoi, iar ei i-au luat acreditarea şi au dus-o la secţia de poliţie pentru a fi verificată", a explicat ea într-o înregistrare video.

Luptătoarea a trebuit să lămurească şi o altă situaţie, de data aceasta referitoare la antrenorii ei care s-ar fi certat cu un taximetrist. "Erau doar supăraţi după ce am pierdut. Eu am fost cea care a rezervat călătoria. Au venit la hotel, dar au avut câteva probleme din cauza barierei lingvistice". Potrivit acesteia, unul dintre ei a urcat la etaj pentru a colecta nişte bani, dar a durat ceva timp, deoarece camera se află la un etaj superior. "Aşteptarea a dus la o mică ceartă cu şoferul de taxi, dar nimic serios", a spus ea.

Luptătoarele indiene nu se simt deloc bine la aceste Jocuri Olimpice. Deşi s-a calificat în finală, coechipiera sa Vinesh Phogat a ratat cântarul cu doar câteva grame şi a fost descalificată, înainte de a ajunge la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.