Tripla medaliată olimpică, Franţa, a fost eliminată, miercuri, chiar în faţa propriilor fani, în sferturile Jocurilor Olimpice de la Paris, de Germania, după prelungiri, scor 35-34 (14-17). A fost ultimul meci din cariera spectaculoasă a vedetei franceze Nikola Karabatic, aplaudat frenetic la final de cei 27.000 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Germania se va duela în semifinale cu Spania, care a trecut, tot miercuri, de Egipt, de asemenea în prelungiri, scor 29-28 (8-12).

În celelalte partide din sferturile de finală se duelează Danemarca – Suedia şi Norvegia – Slovenia.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Semifinalele vor avea loc în 9 august, iar finalele pentru medalii în 11 august, ultima zi a Jocurilor Olimpice de la Paris.

În 2020, titlul olimpic a fost câştigat de Franţa, care are în palmares cinci medalii olimpice: trei de aur (2008, 2012, 2020), una de argint (2016) şi una de bronz (1992).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.