Meciul amical dintre campioana Dinamo Bucureşti şi Potaissa Turda, de la Cupa Potaissa, a fost întrerupt în minutul 45 şi sala a fost evacuată, din cauza alarmei de incediu. La pauză, Dinamo conducea cu 18-9, iar la momentul întreruperii 23-17.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Din motive de securitate, meciul cu Dinamo a fost întrerupt în minutul 45! Alarma de incendiu de la Sala Polivalentă a pornit, astfel încât sala a fost evacuată şi meciul întrerupt. Cauza a fost un senzor de la accesul la una din toalete! În maximum o oră, situaţia ar trebui să fie remediată astfel încât duelul cu Beşiktaş să se poată juca. Vom reveni cu amănunte legate de meciul cu Beşiktaş (ora 19:00), de îndată ce le vom primi!”, a transmis clubul Potaissa Turda.

În prima zi a competiţiei amicale s-a disputat un singur meci, Dinamo – Beşiktaş, scor 29-24. Potaissa a fost nevoită să ”stea”, după ce francezii de la USAM Nîmes au anunţat că nu mai pot ajunge, cursa aviatică Munchen-Cluj fiind anulată.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Pentru Dinamo Bucureşti şi Potaissa Turda urmează primele meciuri oficiale, la Supercupa României, programată în 2024 în sistem turneu, la Piteşti, între 22-25 august. Astfel, în 24 august se vor duela Minaur Baia Mare – Potaissa Turda şi Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa, în semifinale, iar a doua zi vor avea loc finalele pentru locul 3, respectiv pentru trofeu.

Tot la Piteşti, dar în 22-23 august, va avea loc Supercupa la feminin. În 22 august se vor confrunta Rapid Bucureşti – Gloria Bistriţa şi CSM Bucureşti – Dunărea Brăila, iar în 23 august sunt programate finalele pentru locul 3 şi pentru trofeu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.