Campioana Dinamo Bucureşti a câştigat duminică, pe teren propriu, al optulea trofeu Cupa României, după finala cu deţinătoarea trofeului, CSM Constanţa. Medalia de bronz a revenit echipei CSM Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinamo Bucureşti s-a impus în faţa propriilor fani cu scorul de 23-19 (10-10), în faţa formaţiei care cucerea trofeul în 2023, după finala cu Minaur Baia Mare. În stagiunea trecută, CSM Constanţa elimina în sferturi chiar pe campioana Dinamo Bucureşti.

Principalii marcatori ai partidei au fost Akimenko 4 goluri, Kuduz 4, Rosta 4, pentru Dinamo, respectiv Nikolic 4, pentru CSM Constanţa.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

În finala mică a Cupei României, CSM Bucureşti - Minaur Baia Mare, scor 26-24 (13-13).

FOTO: CSM Bucureşti
FOTO: CSM Bucureşti

În sezonul 2023-2024, Dinamo Bucureşti a cucerit şi titlul naţional, astfel că palmaresul intern creşte la 20 de titluri şi opt Cupe ale României.

Jucătorii antrenaţi de Xavi Pascual vor încheia sezonul cu participarea la Turneul Final 4 al European League, în 25-26 mai, la Berlin.

Dinamo va întâlni în semifinale formaţia SG Flensburg-Handewitt. Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.