Forul european de handbal a anunţat, marţi, componenţa urnelor valorice pentru tragerea la sorţi de joi, a grupelor Ligii Campionilor. România va avea patru echipe în urne, trei la feminin - CSM Bucureşti, Rapid Bucureşti, Gloria Bistriţa, şi una la masculin - Dinamo Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit EHF, la feminin, campioana CSM Bucureşti se află în urna a 2-a valorică, iar celelalte două echipe româneşti, Rapid Bucureşti şi Gloria Bistriţa, se vor afla în urna a 3-a, respectiv a 4-a.

Gloria Bistriţa a primit wild-card şi se va afla la debut în Liga Campionilor, după ce în 2024 a jucat finala European League.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În 2024, trofeul a fost câştigat de Gyor ETO.

Meciurile din cele două grupe de câte opt echipe se vor juca între 7-8 septembrie - 22-23 februarie 2025.

La masculin, campioana Dinamo Bucureşti a revenit în competiţie, tot cu wild-card, după ce în 2024 a evolua la Turneul Final 4 al European League (locul 4).

Pentru tragerea la sorţi de joi, Dinamo a fost repartizată în urna a 3-a valorică. Se vor forma două grupe a câte opt echipe.

Trofeul este deţinut de FC Barcelona.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.