Formaţia Fiorentina, cu portarul Ciprian Tătăruşanu integralist, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Juventus Torino, într-un meci din etapa a XXXV-a a campionatului Italiei, în care echipa românului a ratat un penalti în minutul 90.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Juventus Torino a deschis scorul prin Mandzukici, în minutul 39.

Fiorentina a egalat în minutul 81, prin Kalinici, dar două minute mai târziu oaspeţii au stabilit scorul final, 1-2, printr-un gol marcat de Morata.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În minutul 90, arbitrul partidei a acordat penalti pentru Fiorentina pentru o intervenţie a lui Cuadrado la Kalinici. Lovitura de la 11 metri executată de Kalinici a fost apărată de Buffon.

Juventus Torino este lider în clasament, cu 85 de puncte, şi ar putea câştiga titlul luni în cazul în care Napoli, ocupanta locului doi, cu 73 de puncte (34 de jocuri) nu se va impune în faţa echipei AS Roma.

AS Roma se află pe poziţia a treia în clasament, cu 68 de puncte (34 de jocuri).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.